Trajnim për integrimin ndëretnik në arsim për diseminimin në nivel të shkollës

0

Trajnim për
integrimin ndëretnik në arsim
për diseminimin në nivel të shkollës

USAID

Qendra për të Drejtat e Njeriut
dhe Zgjidhjen e Konflikteve

Adresa e QMEQ:
Kozle 1-b
1000 Shkup
Republika e Maqedonisë

Nëse nuk hapet dokumenti, klikoni linkun më poshtë!!!

Komentet nga Facebook:

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU