ulërimat e fundit

0

ndjenjat e mia
të lidhura kahmote
për unin tënd
flasin
duke gropuar ndjenjat tua

ndjenjat e mia thonë
ç’u bë me virgjërinë
kur në ulërimat e fundit
bulëzoi urrejtja
e ndjenjës shpirtërore

më pastaj ulërin dhe vet
në shpirtin e gropuar
për mërinë e yjeve
në përgjigje fati

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli parapraktentimi i fundit
Artikulli tjetërnë hall të një miku
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU