Virtual TechTracker

2


Virtual TechTracker
është softuer që ofron CNet. Programi analizon listën e programeve të instaluara në kompjuterin tuaj dhe krahason me bazën e programeve tek CNet dhe instalon versionet më të reja të programeve. Programet mund të instalohen manualisht ose edhe të bëhen automatikisht nëse ju konfiguroni.

Të dhënat mbi softuerin
Emri: Virtual TechTracker
Autor: CNet
Çmimi: falas dhe TechTracker Plus+ me pagesë
Madhësia: 3.80 MB

Download App

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakqentë e dhelpra
Artikulli tjetërZoti, universi, natyra, apo si të duash quaje ….
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

2 Komentet

PËRGJIGJU