What’s Running – kontrollo softuerët që veprojnë në prapavijë

0

What’s Running është softuer falas i cili mundëson kontrollimin e softuerëve ose aktiviteteve që zhvillohen në prapavijë në kompjuterin tuaj. Për më tepër ju mund të i mbyllni programet të cilat nuk u nevojiten, duke mundësuar kështu lirimin e memories së kompjuterit tuaj, e që pason me zvogëlimin e shpejtësisë së ngrohjes dhe rritjen e shpejtësisë së veprimit.

Përmes këtij softueri ju mund të informoheni në detaje rreth:

  • Proceseve të kompjuterit tuaj
  • Shërbimeve
  • Moduleve
  • IP-Lidhjeve
  • [intlink id=”5635″ type=”post”]Drajverëve[/intlink]
  • Programeve të cilat startojnë me startimin e kompjuterit tuaj – këto programe mund të i ndaloni që herëve tjera të mos startojnë pa i startuar ju vetë.

SHKARKO FALAS

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprak200 Thënie mbi luftën
Artikulli tjetërParandalo Autoplay tek mjetet si CD, DVD, USB, HDD …
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU