10 çinstaluesit më të mirë për kompjuterin juaj

Në këtë artikull janë mbledhur softuerët më të përdorur dhe më të “lavdëruar” në internet të cilët ndihmojnë në largimin e softuerëve dhe skedave “mbeturina” nga kompjuteri juaj. Softuerët janë falas dhe si bazë të përbashkët kanë mundësinë e largimit të softuerëve të dëshiruar nga kompjuteri, si dhe secili nga softuerët ofron mundësi specifike. Radhitja e tyre nuk nënkupton se i pari është më i mirë se i dyti, por se ashtu mua më pëlqejnë, pra ju vetë duhet të shihni se cili nga ata u përshtatet juve. Softuerët nuk janë kërcënues për funksionalitetin dhe sigurinë e kompjuterit tuaj edhe pse asnjë softuer nuk ofron 100% siguri në këtë drejtim, madje edhe softuerët komercial nuk e bëjnë këtë dot.

  1. CCleaner
  2. Revo Uninstaller
  3. Advenced Uninstaller PRO
  4. Your Uninstaller
  5. IObit Uninstaller
  6. Ashampoo® Magical UnInstall
  7. Ashampoo® StartUp Tuner 2
  8. SlomDown
  9. PC Decrapifier

Komentet nga Facebook:

Skender Mustafi

Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *