12 FTP programet më të mira falas

Mirëmbajtësve të faqeve dhe të tjerëve të cilëve u nevojitet transfer i skedave të ndryshme nga kompjuteri i tyre në server të faqes ose në një hapsirë falas u nevojitet një program kompjuterik i cili mundëson transferimin e skedave shpejt dhe thjeshtë. Këtu kemi paraqitur në listë programet më të mira të vlerësuara në internet të cilat mundësojnë kryerjen e këtij veprimi.

 1. FileZilla
 2. FireFTP
 3. GoFTP
 4. WinSCP
 5. CoffeeCup Free FTP
 6. CoreFTP LE
 7. DataFreeway
 8. CyberDuck
 9. Tunnelier
 10. ACE FTP
 11. FlashFXP
 12. Free FTP

Komentet nga Facebook:

Po këto i keni lexuar?

2 Thoughts to “12 FTP programet më të mira falas”

 1. Dyjat nga keto jan te mira…kam perdorur
  por keto te tjeret jane me te mira..?

  FileZilla

  CoreFTP

 2. Interesante liste, eshte dicka qe me duhej, shume flm.

Komentoni