100+ aplikacione shqip për Android

0

Përgatiti: Skender Mustafi
Publikimi për herë të parë: 31 Dhjetor 2012
Ripublikim me kontroll dhe ndryshime më 25 Mars 2014

android shqipMë poshtë janë radhitur aplikacionet më interesante në gjuhën shqipe të përgatitura nga programues shqiptarë dhe të huaj për mjetet me sistem operativ Android. Radhitjen e aplikacioneve e kam bërë sipas rastit, pra siç kam gjetur aplikacionet ashtu dhe i kam lënë.

MJETE
 
SlideIT Albanian Pack

Emra Shqip

Tastier Shqip

Kalkulatori shtatzënis
 
Albanian Keyboard

Kasko
Stopwatch
Stopwatch

 

KOMUNIKIM

Albanian Contacts

Vala

 

ISLAM
 
Kurani shqip

Nawawi’s Hadith in Albanian

Takvimi – Shqip

Namazi Shqip

Kurani Fisnik Shqip me lexim

Hadithet e Buhariut
 
40 Hadithet e Neveviut

Kurani

Quran Shqip Translation MP3

Takvimi Kosove
 
Mburoja e Muslimanit

 

SHQIPËRI

100 Vjet Shtet
 
Albania Yellow Pages
100 Vjet Shtet
100 Vjet Shtet
 100 Vjet Albania
100 Vjet Albania

3D Albania Flag LWP
 
Constitution of Albania
 100 Vjet Shtet
100 Vjet Shtet
Albania Smart Guide
Albania Smart Guide – albanian
 
Himni kombëtar

 

KOSOVË
Shenjat e trafikut
Rryma Harxhimet
Kalkulatori TVSH Sqhip
Kushtetuta e Kosoves

Duplex Awards

Anibar

Kalkulatori i kredive

Kosovo Travel Guide
 
3D Kosovo Flag Live Wallpaper
 
TaxiKS
 
Wallpaper Kosovo

 

FINANCA

winbank Mobile Albania

Raiffeisen Bank Kosovo
 
BpB Mobile Banking

Albanian Money

Kalkulatori i Kredive

Kosova Banks

KAF Group JSC

InstitutiKAF

mTax
 
RBKO ATM and Branch Locator
 
CREDINS Online

 

TV

Diaspora TV

Vision Plus

Top Channel

 

RADIO

Radio Shqip – Albanian Radio

Albanian Radio 
 
Positive Gold Radio

Radio Islame
 
Radio Marimanga

Radio Evropa e Lirë

Albanian Radio
Top Albania Radio
Top Albania Radio
 Albanian Radios
Albanian Radios
 
Albania Radio and Newspaper
   
Radio VALA RINORE
 
AlbRadio HD Shqip
 
Radio Shqip
 
Radio Dukagjini
 
Radio Shqip Info
 
Radio Drenasi 92.1
Top Gold Radio  
Albanian & Shqip Musice Radio

 

PORTALE

Lajme

Lajme Shqip Live Albanian News

Shkabaj

LajmeShqipDroid
 
Urban

Gazeta Shqip Online
 
Shqip.mobi

Portal Pune
 
Zeri
 
Shpejt.me

Qysh.me
  MLajme Albania  
KosovaPress
 
Kosova Press
 
10 Minuta
 
LAL.AL Group Buy Albania
 
Tezkije
 
Gazeta Shqip
 
Lajmet e Fundit

 

FJALORË
 
English Albanian Dictionary Fr

French Albanian Dictionary Fr
 
English – Albanian flashcards
 
English to Albanian Flashcards

Eng-Albanian Irregular Verbs

 

 

SPORT
 
Albania Soccer

Lajme Sporti

 

PËR FËMIJË

Abetare Shqip (KS)
Baby Slate - Albanian
Baby Slate – Albanian
 
Alfabeti Shqip – Abetare

 

PARTI POLITIKE

AleancaKuqeZi

ARK

PDK

 

ARGËTIM

FILMI IM

Filma Shqip

Kinema Imperal

Kosova Youtube
 
Thenie Qesharake

Barcaleta Shqip

 

LOJËRA
 
Rrota
Slider Puzzle
Slider Puzzle
 Skenderman
Skenderman

 

TJERA

Shqip Bibel 

In The Park

Receta Gatimi
Air Prishtina
Air Prishtina
 
Lahuta e Malsisë

Kanuni

Komentet nga Facebook:

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU