18 softuerë për të regjistruar aktivitetet tuaja në kompjuter në audio dhe video format

Përgatiti: Skender Mustafi

Ju ndoshta tanimë keni menduar shpesh rreth mënyrave të ndryshme për të ndihmuar të tjerët nga larg se si të ndryshojnë diç tek kompjuteri i tyre. Një nga mënyrat më të mira të i ndihmosh ndokujt është duke qen prezent dhe duke vepruar me mi e duke folur me gojë. Siç thotë populli: “Shkurt e shqip.” Thuajse “shkurt e shqip”, madje edhe më mirë pa pasur nevojë të shkoni për ndihmë tek miku, veprojnë softuerët të dedikuar për këto veprime, të cilët ruajnë veprimet tuaja në kompjuter në video skedë si dhe zërin tuaj përmes të cilit ju i sqaroni veprimet që bëni.

Më poshtë kam përmbledhur softuerët më të vlerësuar në internet e që janë FALAS për tu shkarkuar.

 1. Pamje nga Microsoft Expression Encoder 4, Screen Capturer

  Microsoft Expression Encoder 4 (në momentin që u kërkon numrin serik klikoni pullën “Next”)

 2. CamStudio™ Open Source
 3. Jing
 4. Screenr (u kërkon Java të instaloni nëse akoma nuk keni të instaluar) – mjet online
 5. Screen Castle (u kërkon Java të instaloni nëse akoma nuk keni të instaluar) – mjet online
 6. Screencast-O-Matic (u kërkon Java të instaloni nëse akoma nuk keni të instaluar) – mjet online
 7. uTIPu
 8. BB FlashBack Express
 9. Ezvid
 10. Webenaria (u kërkon Java të instaloni nëse akoma nuk keni të instaluar) – mjet online
 11. Wink
 12. uVCN
 13. Capture Fox (shtesë për Firefox)
 14. Krut
 15. Debut Lite
 16. Freez Screen Video Capture
 17. Free Studio 5
 18. vnc2flv
Nëse u kanë pëlqyer softuerët, e njoftoni mikun tuaj për këtë artikull!

Komentet nga Facebook:

Po këto i keni lexuar?

One Thought to “18 softuerë për të regjistruar aktivitetet tuaja në kompjuter në audio dhe video format”

 1. MoseBesoPoDeshe

  Interesante, shume falmenderit qe e shperndave

Komentoni