Si të shkruaj një letër motivimi v.2

Autor: Skender MustafiPërditësuar më 12.10.2018 Sipas të gjitha gjasave, gjatë kohës që shkruani letrën tuaj të motivimit, ky nuk është një artikull të cilit duhet t’i ktheheni dhe të e lexoni tërësisht, por vetëm pjesë pjesë. Sidoqoftë, këtë shkrim duhet të e lexoni së paku një herë në tërësi në mënyrë që të kuptoni vlerën dhe rëndësinë e letrës së motivimit. Për më tepër, mund të e lexoni shkrimin ‘‘Si të shkruaj një letër motivimi?’ në të cilin vihen në theks elemente tjera të rëndësishme të letrës së motivimit.  Artikulli në fjalë merret…

Read More

Thirrje për kallje

Autor: Skender Mustafi  (me zë të ulët meqë është mesi i natës) Çohuni, o vëllazën! Çohuni, o pisa, se u bo mesi i natës. Çohuni, se kam gjet një mal, një kamion dru, një karrocë dhe një shkallë, këtu ku po jetoj unë përkohësisht, në Zvicër pra. E kam një ide, ose dy, ose tri, ose një ide në disa versione. Sidoqoftë. Ejani e shkojmë atje në mal dhe i vëmë flakën malit, druve, karrocës dhe shkallës. ( Hehehe . qeshje me ironi). Te ne i dogjëm, le tua djegim edhe këtyre pisave.…

Read More