27+ programe falas për përpunimin e fotove

Autor: Skender Mustafi

Nëse nuk keni mundësi që të blini Photoshop, atëherë mos keni merak sepse programues të ndryshëm tanimë na ofrojnë programe falas për përpunimin e fotove. Ndoshta këto programe nuk arrijnë kualitetet e Photoshop-it, megjithatë në vend që të paguani 1100$ ju mund të shkarkoni 2-3 programe tjera dhe t’i kombinoni efektet e tyre. Fundi-fundit këto janë falas dhe mjete me shumë efekte dhe mundësi.

 1. 5Dfly
 2. Acorn
 3. Artweaver
 4. Digikam
 5. Gimp
 6. Image Editing Tool
 7. Irfan View
 8. Krita
 9. Kolourpaint
 10. LightBox Image Editor
 11. My Paint
 12. Paint.net
 13. Paint Star
 14. PEdit
 15. Photo! EditorPhotoFiltre
 16. Photopos
 17. Photoscape
 18. Picasa
 19. Pinta
 20. Pixen
 21. Pixia
 22. Seashore
 23. Serif PhotoPlus
 24. Stoik Imagic
 25. Ultimate Paint
 26. VCW VicMan’s Photo Editor
 27. Visual Box

Programe tjera
Këto programet tjera, disa vërtetë kan kualitet në efektet që ofrojnë, kurse disa ndoshta për mua janë të pa vlerë kurse për ju mund të jenë me vlerë shkaku i ndonjë efekti që ju nevojitet. Ju kisha sugjeru që me i skenu me antivirus këto programe para instalimit. Nuk i dihet, kështu që të jeni të sigurt.

 1. AAphoto
 2. Active Pixels
 3. Ai Picture utility
 4. Aoao Photo Editor
 5. Asclepius
 6. Cekli PhotoLab
 7. Falco Image Studio
 8. Free Image Editor
 9. i.Mage
 10. Image Analyzer
 11. ImLab
 12. JPhoto Tweek
 13. M2PicBuddy
 14. PC Image Editor
 15. Phantasmagoria
 16. PhotoPad
 17. Photobie
 18. Photormin
 19. PhotoPos Lite
 20. PhotoRefiner
 21. PhotoStudio 3
 22. Pos Free Photo Editor
 23. RealWorld
 24. Rendera
 25. Serif PhotoPlus SE
 26. VCWphoto
 27. Xtreme Photo Designer

Komentet nga Facebook:

Po këto i keni lexuar?

6 Thoughts to “27+ programe falas për përpunimin e fotove”

 1. Nese kerkoni program per kthimin e fotove e gjeni ketu Programi me i mire per kthinin e fotove

Komentoni