in memoriam

0

gjysmë dielli i hijezuar
më vete prapa me vite
ndonëse çaluar
hynë në shpirtin tim si mjegull
dhe më shikon vrenjtur
heshtur
ç’veshur e harruar

dhe pasqyra hije
më trishton ditëve të heshtura
e unë
mbledhë thikat qosheve të ëndrrës
për të çarë pëlhurën e fatit hamall
në arkeologjinë e jetës
për luftën e ndjenjës së humbur

unë kopja ime e shuar
nuk duroj dot
se nuk e bëra krimin në jetë
që e shijova atë

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakJezui, djali i Marisë: A vdiq Jezui me të vërtetë?
Artikulli tjetërme gjarpërimin e rrugës
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU