5 mjete online për të ngjeshur fotot

1

Përgatiti: Skender Mustafi

Pothuajse çdo herë që pranoj foto nga ndonjë mik më hidhet mëndja të i them se me ngulfate në madhësi. Pastaj më dërgojnë foto me përmasa 3000 x 5000 px me madhësi 8MB, haj medet, mezi vjen fotoja. Sidoqoftë, unë nuk them që nuk dua t’i shoh ato foto, por që madhësia e tyre më bezdisë.

Këtu kam sjellë një listë shërbimesh në internet të cilat nuk kërkojnë të instaloni softuer në kompjuterin tuaj dhe që janë falas për të ngjeshur foton tuaj nga 8MB në rreth 500 kb. Këto shërbime janë shumë të mira posaçërisht për ata që i kanë qejf foto e mëdha dhe ata të cilët ngarkojnë foto në faqet e tyre. Pra foto me madhësi më të vogla dhe me dimensione të njëjta hapen më shpejtë se sa ato me madhësi të mëdha.

 

  Tiny PNG

tinypng

Compress PNG

compresspng

Puny PNG
puny png

PNG Optimizer png optimizer Reduce Images

reduce images

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakDemokracia
Artikulli tjetërKamata sqaruar nga Enklid Pelari dhe Vehab Kola
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

1 Koment

PËRGJIGJU