7 softuerë falas nga Serif (Europe) Ltd.

Serif (Europe) Ltd. është kompani për prodhimin e softuerëve profesional me pagesë dhe falas. Më poshtë kemi paraqitur listën e softuerëve falas të ofruara nga kjo kompani dhe që njëkohësisht janë shumë të pëlqyer nga përdoruesit. Ju mund të i shkarkoni softuerët pasi që të jeni regjistruar dhe të keni aktivizuar llogarinë tuaj. Regjistrimi është i thjeshtë dhe i shpejtë. Në postën tuaj elektronike do të pranoni nga një postë pas shkarkimit të çdo softueri dhe tek kjo postë do të keni numrin serik për aktivizimin e softuerit të caktuar.

PagePlus Starter Edition – është softuer për dizajnimin e dokumenteve për shtyp. Ky version është tërësisht falas. Ndër karakteristikat më tërheqëse të këtij mjeti janë:

 • kontrolli i tërësishëm i strukturës gjatë përpilimit të dokumentit
 • procesim shumë i mirë i fjalëve për të arritur rezultate profesionale
 • mundësi për veprime përmes miut gjatë dizajnimit, thjesht tërheq-lësho
 • mbështetje të llojeve të njohura të skedave si .JPG dhe .PNG
 • skema të ngjyrave me veprim automatik

WebPlus Starter Edition – është mjet falas për përpilimin e dizajnëve për faqen/faqet tuaja. Karakteristikat e këtij softueri janë:

 • nuk ka nevojë për dituri rreth html
 • sistem i dizajnimit përmes metodës tërheq-hedhë, pra veprim përmes miut për përpilimin e faqeve shpejtë dhe lehtë
 • vendos tekst dhe foto nga kompjuteri
 • vendos video dhe muzikë në faqe
 • vendos gjithashtu falas shtesa për faqe si blog, forume, si dhe numërues vizitorësh
 • dizajno duke filluar nga fillimi ose shfrytëzo platformat e dizajnëve të gatshme të cilat me lehtësi mund të ndryshohen

PhotoPlus Starter Edition – është softuer për përpunimin e fotografive. Ndër karakteristikat më të rëndësishme të këtij softueri janë:

 • Importimi dhe përpunimi i të gjitha formateve të njohura të fotove digjitale
 • Rregullo fotot për formatet e zakonshme të shtypit
 • rregullo fotot e vjetra dhe të dëmtuara
 • largo sytë e kuqë, lëkurën e lëmuar, dhëmbët e tej-zbardhur e anomali tjera të paraqitura gjatë fotografimit
 • largo objektet e pa dëshiruara nga fotoja
 • rregullo nivelet, lakoret, ndriçimin, kontrastin e të tjera
 • pikturo përmes brushave të ndryshme artistike

DrawPlus – është mjet i mrekullueshëm për vizatim dhe pikturim me efekte brilante. Karakteristikat atraktive të këtij mjeti për dizajn janë:

 • mjet preciz për vizatim me vektorë
 • mjete të përshtatshme me efekte reale
 • mundësi për bashkëngjitje tekstesh – efekt shumë i përshtatshëm për dizajnë kreative
 • forma të përziera – për efekte të avancuara artistike
 • i përputhshëm me tabletët grafik
 • mjet i mrekullueshëm për dizajnimin e ueb grafikëve dhe projekteve të ndryshme për shtyp

MoviePlus – është softuer shumë i përshtatshëm për përpunimin e video materialeve. Madje edhe versioni me pagesë i cili mbështetë të gjitha formatet e vide materialeve është shumë i lirë. Karakteristikat kryesore të këtij softueri janë:

 • Importimi i skedave DV, MPEG 1 & 2 dhe MP4
 • Eksportimi i materialeve në iTunes, iPhone, iPods, iPads dhe Sony PSP
 • Eksportimi i materialeve në MPEG2 për DVD
 • Eksportimi i materialeve në DV AVI
 • Eksportimi i materialeve në Quicktime AAC ( skedat .mov)
 • Përpilimi i filmave HD të cilat manipulohen shumë lehtë me skedat proksi të llojit DV dhe MPEG-2

PanoramaPlus – mundëson përpilimin e albumeve dhe peizazhe të ndryshme përmes bashkëngjitjes së shpejtë dhe të lehtë të fotografive. Karakteristikat atraktive të këtij softueri janë:

 • përpilimi i peizazheve të bukura me mundësi për shtrirje horizontale ose vertikale
 • “shkri” fotot së bashku në një dizajn
 • përpilo peizazhet automatikisht
 • përpilo peizazhe madje me madhësi deri më  3000 x 3000 pikselë
 • eksporto panoramën në llojin .jpg të fotove

CraftArtist – është softuer për përpunimin e dizajnëve të ndryshme të bukura duke kursyer para. Karakteristikat e këtij mjeti janë:

 • mjete dhe materiale reale tek baza e të dhënave craft
 • materiale të rregulluara mirë
 • zbukurime të rezolucioneve të larta
 • vendos, rregullo dhe përpuno tekstet
 • shabllone digjitale të cilat shtrihen sikur të jenë reale

Komentet nga Facebook:

Po këto i keni lexuar?

Komentoni