AbiWord

1

AbiWord është program kompjuterik i cili në aspektin funksional mund të zëvendësoj programin MS Word nga MS Office ose programin Writer nga OfficeOrg. Programi kohëve të fundit gjithnjë e më shumë po arrin popullaritet shkaku i përcjelljes së ndryshimeve nga programet e mësipërme dhe përputhshmëria e dokumenteve të krijuara nga MS Word ose Writer me AbiWord dhe anasjelltas. Programi është falas.
Multi platformik
AbiWord është funksional në disa sisteme operative si në Windows, Linux, QNX, FreeBSD ose Solaris. Të gjitha karakteristikat e programit janë të përshtatshme dhe funksionale me sistemin përkatës operativ.

Karakteristikat

AbiWord mundësin përpunimin e dokumenteve sipas nevojës dhe dëshirës suaj duke përdorur shabllone profesionale ose të tjera atraktive.

Meqë programi është me kod të hapur dhe praktik, shumë programues kanë programuar shtesa të cilat mund të instaloni falas dhe të e bëni programin më funksional dhe më specifik.

Programi është i përkthyer në 30 gjuhë të botës, gjithashtu edhe në gjuhën shqipe.

Info
Emri: AbiWord
Madhësia: 7.9MB
Çmimi: Falas
Autor: Dom Lachowicz dhe programues tjerë

 

SHKARKO PROGRAMIN

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakIntegrimi i marketingut në kompani
Artikulli tjetërÇmimi si funksion i marketingut në internet
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

1 Koment

  1. […] në këtë artikull. Artikuj lidhur me këtë temë: ☼ MS Word shtesa dhe shabllone ☼ AbiWord ☼ 6 programe falas që ua bëjnë Windows-in dhe Office-in më praktik ☼ Truqe për veprim të […]

PËRGJIGJU