akuzat e ditës

0

sa mall më merr për ty
dita ime e madhe

sa gjatë po i bie dita
mua sa afër më rrin terri

unë ty të përkujtoj
duke i shkuar ditës pas
që nesër të mos më shkelësh

t’më fyesh se jemi takuar

kot

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakzbrazët
Artikulli tjetërkolona mbi kalldrëme
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU