analog

0

bubullimë e shpirtit djegur
vjen si flaka e rrufesë
shuhet heshtja dalëngadalë
kob i mbjellur ik me vrap
trok i shterur vjen si dritë
vjen një varg i shpirtit plak

gjallëron zemrën e dashuruar
për vashën blu
buzë liqenit përgjaktë
me gërshetat hedhur gjoksit
e këmishën nëpër stepe
që në dritën e hënës mollë
bën aurora
për një zemër të verbuar

shuhet heshtja dalëngadalë
bubullimë e shpirtit të djegur
vjen si flaka e rrufesë
për vashën blu buzë liqenit përgjaktë

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakÇka mund të bësh brenda dhjet minutave?
Artikulli tjetërpër lulen ngjyrë jete
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU