Antivirusë


137.59MB
AVG
falas
SH K A R K O
AVG është antivirus i besueshëm i vlerësuar pozitivisht nga mëse 80 milion përdorues. Ekzoton versioni 32bit dhe 64bit.

52.53MB
Avast
falas
SH K A R K O
Avast është antivirus falas i cili mbron kompjuterin tuaj pa ju kërkuar që programet që hapni ose instaloni të vazhdoni më tej ose jo. Avast ju informon vetëm kur paraqitet virus, freskimet (update) të njësive i bën automatikisht dhe ju informon me zë dhe freskimet e programit në tërësi i bën gjithashtu automatikisht.

50.66MB
Avira Personal
falas
SH K A R K O
Avira Personal është antivirus falas i cili detekton më shumë se 150 000 viruse. Antivir mbron kundër virusëve, kribave dhe trojanëve.Është i lehtë për tu përdorur.

12.46MB
M-Security Essentials
falas
SH K A R K O
Microsoft Security Essentials është antivirus falas i cili është zhvilluar dhe ofrohet nga Microsoft. Është program shumë evektiv.

»»» Bitdefender

Komentet nga Facebook:

Po këto i keni lexuar?