aufs Leben

0

Blumen auf dich
mit dich
und nichts auf dich

mit uns die Angst von der Verlust
Sonnenstrahlen auf uns
endlose Murmeln
heute kommen von alle Seiten
die kommen schnell
nach der Stimme
ins Lebens Abgrund
für dich

in einem nackten Tag
gemeinsam nackt
wir werden sehen
Antworte unter uns
und auf Sand
aufs Leben

aufs Leben
mit ihm

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli parapraklymi i heshtjes
Artikulli tjetërPlanet tuaja për vitin e ri Hixhri
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU