Autokton – Kuq e Zi Show – Sezoni i dyte

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë

Autokton – Kuq e Zi Show – Sezoni i dyte

Skenari dhe regjia: Granit Ajdini

Aktor: Artan Ibishi

Ilm Production & Kuq e Zi Show

Komentet nga Facebook:

Po këto keni lexuar?!!

Leave a Comment