bluz stepesh

0

bluz
e shtruar mbi vesën e akullt
mbi lulet
e ngjyrosur me të kuq
shkrep mbi blu
sikur rrufeja
ngjyrosur me të kuq
gjithmonë në botën
ngjyrosur me të kuq
mbushur me lule
të formuara nga hiri
me ngjyrë hiri
për dashuri qiejsh
të plogësht
imun ndaj jetës

bluz
tinguj heqin valle
mbi shkumën ngjyrë limfe

bluz heshtjesh
puthiten me pllakat
e stepave
ku gjendet portreti im
sy zgurdulluar
gjithmonë
e më pastaj
fytyrë vërejtur
faqe verdh
bole blu

post mortum

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli parapraknjë skenë filmike
Artikulli tjetëri dehuri shikon yjet
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU