Ccleaner

CCleaner është program ndihmës që mundëson pastrimin e kompjuterit nga programet e pa dëshiruara, skedat e programeve të lëna pas ç’instalimit si dhe historisë së bredhjeve në internet përmes shfletuesve të ndryshëm. Programi pastron të gjitha regjistrat e pa përdorura të cilat mbeten pas ç’instalimit të programeve të ndryshme.

Karakteristikat


Gjithashtu pastron historinë e plotë ose të përzgjedhur të krijuar nga shfletuesit:  Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Opera, Safari, K-Meleon, Rockmelt, Flock, Google Chrome Canary, Chromium, SeaMonkey, Chrome Plus, SRWare Iron, Pale Moon, Phoenix, Netscape Navigator, Avant dhe Maxthon.
Patrimin e Windows-it duke ndërhyrë në veprimet bazë si tek: Recycle Bin, Recent Documents, Temporary files, Log skedat, Clipboard, DNS Cache, Error Reporting, Memory Dumps, Jump Lists.
Pastron regjistrat:  Zgjerimet e skedave, ActiveX Controls, ClassIDs, ProgIDs, Uninstallers, Shared DLLs, Fonts, Help Files, Application Paths, Icons, Invalid Shortcuts e të tjera.
– Ç’instalimin e programeve të pa dëshiruara
– Program i sigurtë

Info
Emri: CCleaner, Optimization and Cleaning
Madhësia: 2,962 kb
Çmimi: Falas
Autor: Piriform Ltd

SHKARKO PROGRAMIN

Komentet nga Facebook:

Po këto i keni lexuar?

Komentoni