Thënie mbi internetin

Përgatiti: Skender Mustafi
Përgatiti: Skender Mustafi
 • Interneti po bëhet sheshi i qytetit për fshatin global të së nesërmes. (Bill Gates)
 • Interneti është biblioteka më e madhe botërore. Është vetëm se, të gjitha librat janë në dysheme. (John Allen Paulos)
 • Interneti është vetëm një botë që kalon rreth shënimeve në një klasë. (Jon Stewart)
 • Në ditët e sodit çdonjëri që nuk din të flasë anglisht dhe nuk është i aftë të përdorë internetin konsiderohet i prapambetur. (Al-Waleed bin Talal)
 • Interneti nuk është falas. Por ka një ekonomi që nuk ka kuptim për kapitalizmin. (Brad Shapcott)
 • Aq shumë jemi duke shpërndarë këshilla e fjalë të urta në internet, sikur ato të jenë fatura për të cilat i mbledhim paratë, sa që nuk kemi aspak kohë të implementojmë për vete ndonjërën nga ato. – (Skender Mustafi)
 • Interneti është aq i madh, i fortë dhe i pa kuptimt sa që për disa njerëz është zëvendësim i tërësishëm për jetën. (Andrew Brown)
 • Interneti: komunikim absolut, izolim absolut. (Paul Carvel)
 • Kemi dëgjuar se një milion majmunë në një milion tastierë mund të prodhojnë të gjitha veprat e Shekspirit; tani duke iu faleminderuar internetit, e dimë se është e vërtetë. (Robert Wilensky, 1996)
 • Nuk mund të marrësh diçka nga interneti – është sikur të marrësh urinën nga pishina. (Autor anonim, 1995)
 • Informata në internet është subjekt i rregullave të njejta sikur biseda në BAR. (George Lundberg)
 • Televizion për të na fshirë mendimet të gjithëve dhe internet për të eliminuar edhe rezistimet e fundit. (Paul Carvel)
 • Gjëja e dashur për muar rreth internetit është se mund të shkoj në botën private të zvarranikëve të vërtetë pa patur nevoj të u buzëqeshë. (Penn Jillett)
 • Blogjet siç duket kanë dy pole magnetike, njëri tërheq shokët, tjetri largon të afërmit. (Robert Brault)
 • Interneti është humbje kohe, dhe kjo është ajo që është në rregull rreth tij. (William Gibson)
 • Kur mora postin, vetëm fizikanët e energjisë së lartë kishin dëgjuar për të atë që quhej WWW… Tani edhe macja ime ka një faqe të veten. (Bill Clinton, 1996)
 • Ekzitojnë tri lloj vdekjeje në këtë botë. Vdekja e zemrës, vdekja e trurit dhe të qenit jasht rrjeti. (Guy Almes)
 • Telashe me internetin është se po zëvendëson masturbimin si aktivitet të kohës së lirë. (Patrick Murray)
 • Interneti është rimorkio park për shpirtin. (Marilyn Manson)
 • Interneti është një dimension i përvojës së mendjes, shpirtit, trupit dhe energjisë. Nuk ka asgjë që “nuk ekziston”. Është vetëm një dimension i përvojës ku është e mudur të manifestohet. (Luis Daniel Maldonado Fonken)
 • A do të bëhen autostradat në internet më pakë? (George W. Bush)

Komentet nga Facebook:

Po këto i keni lexuar?

One Thought to “Thënie mbi internetin”

 1. Lled

  Shine te bukura

Komentoni