Deklaratë nga Glenn Mangham – anglezi i cili mposhti Facebook-un (video anglisht)

Glenn Mangham sulmoi rrjetin shoqërorë Facebook në Prill dhe Maj të vitit të kaluar dhe arriti të kopjojë kodin e tërë të portalit. Në këtë video të realizuar pas lirimit të tij nga burgu (8 muajsh), Glenn flet mbi simet e tij në sulmin mbi rrjetin shoqërorë.

Komentet nga Facebook:

Po këto i keni lexuar?

Komentoni