Demokracia

1

Poezi nga Pano Taçi
Reciton Mirush Kabashi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprak11 Funksionet e marketingut (figurë)
Artikulli tjetër5 mjete online për të ngjeshur fotot
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

1 Koment

PËRGJIGJU