dështimi i ndjenjës për atë

0

Autor: Skender Mustafi

si erdhi
ashtu edhe humbi e uruara ditë
e kisha pritur tërë jetën
nuk më la si më gjeti
më mori fjalën e pa thënë
dhe shpirtin që tha se i takoi

nuk di ç’ti them as vetes sime
për t’u qetësuar

nuk mund të them as edhe fjalën e parë

të mori jeta dita ime e uruar
e mua
drita e jote më mori rrezen e syrit

do ta lus vdekjen të më falë
për atë që nuk dita të flas
me heshtjen e mallkuar

ajo iku
ajo rrezja e dritës sime

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprak50 përpunues fotografishë në internet
Artikulli tjetërmendimi për ty
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU