dyshim kohorë

0

pas shfaqjes së diellit
para fytyre
shfaqet edhe hija
para fytyre
si gjithmonë ngjitur për dysheme jete
më e qartë se çdo të shfaqej prapa

fillojnë neveritjet
dhe e pyes
ç’bën ti përpara e shfrenuar

qeshin edhe merimangat
nga pyetja
e çuditshme

pastaj për çudin time
sorrat vishen si nuse
në fund të ëndrrës
në mesditë

 

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakdita e thyer
Artikulli tjetër20+ thënie nga Warren Buffett
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU