FileHippo Update Checker

1

FileHippo Update Checker është program kompjuterik i cili ndihmon në të qenit programet tuaja të freskuara. Programi mundëson freskimin (update) e programeve që tanimë keni instaluar në kompjuterin tuaj qoftë nga Filehippo.com ose nga burime tjera por që Filehippo i posedon në bazën e të dhënave.
Funksionimi
Pas instalimit, me aktivizimin e programit Update Checker kontrollon programet tuaja të instaluara dhe kontrollon gjithashtu versionin e tyre, pastaj ato i krahason me bazën e programeve tek FileHippo dhe nëse nga programet e instaluara në kompjuterin tuaj ka të tillë të cilët janë me versione më të vjetra se në bazën e të dhënave tek FileHippo atëherë programi u mundëson instalimin e tyre.

Info
Emri: FileHippo Update Checker
Madhësia: 247kb
Çmimi: Falas
Autor:FileHippo.com

SHKARKO PROGRAMIN

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakRevo Uninstaller
Artikulli tjetërNina-nana, t’përkun nana
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

1 Koment

PËRGJIGJU