Fjala ime mbi vdekjen dhe respektin

Skender Mustafi

Ne kur të vdesim bëhemi më të mirë se kur jemi të gjallë sepse nuk jemi këtu për të vahzduar me kopallat e mëparshme! Kështu është mirë. Ngushëllime pra se na paska qenë ky far burri një njeri i mirë!!

Këtë herë desha të u përkujtojë se është më mirë të njihen krijesat sipas llojit dhe vyrtyteve të tyre, pa mos i stolisut dhe mbuluar me të mira të fryra. Pra, ajo na ishte pelë, madje pelë e mirë. Për tu mbajtur mend ngordhja e saj.

Komentet nga Facebook:

Po këto i keni lexuar?

Komentoni