Fjalor i Informatikës

Ky publikim përmbanë një listë të termeve dhe shkurtesave të informatikës me përkthime dhe përshkrime në shqip. Lista është publikuar në internet nga Shkumbim Jakupi.

Komentet nga Facebook:

Po këto i keni lexuar?

Komentoni