Format Factory

Format Factory është program kompjuterik shumëfunksional për konvertimin dhe riparimin e video skedave.

Konvertimet:
○ Të gjitha llojet e skedave konverton në MP4/3GP/MPG/AVI/WMV/FLV/SWF.
○ Të gjitha llojet e skedave konverton në MP3/WMA/AMR/OGG/AAC/WAV.
○ Të gjitha llojet e skedave konverton në JPG/BMP/PNG/TIF/ICO/GIF/TGA.
○ Djeg DVD video skedat dhe CD audio skedat.

○ Konverton skedat  MP4 të mbështetura nga iPod/iPhone/PSP/BlackBerry.
○ Mbështetë RMVB,Watermark, AV Mux.

Karakteristikat:
○ mbështetë konvertimin e të gjitha llojeve të njohura të video skedave, audio skedave e foto formateve në lloje tjera skedash.
○ riparon audio dhe video skedat e dëntuara.
○ zvogëlon skedat multimediale.
○ mbështetë formatet multimediale për iphone, ipod.
○ në konvertimin e fotove mbështetë rritjen, rrotullimin etj.
○ djeg DVD.
○ i përkthyer në 56 gjuhë botërore

Info
Emri: FormatFactory
Madhësia: 38.1MB
Çmimi:FALAS
Autori: PC Free Time


SHKRARKO PROGRAMIN

Komentet nga Facebook:

Po këto i keni lexuar?

Komentoni