Gjiganët e Internetit

Përgatiti: Skender Mustafi

Siç duket ne çdo ditë  më gjatë kohë “hamë internet” se sa bukë si dhe më shumë në sasi po hamë internet. Sidoqoftë, vetë desha të e vizualizoj rrjedhë se ku ecim ne afërsisht. Të vegjlit nuk na duhen, por të mëdhenjtë pa të cilët interneti nuk do të ishte siç është sot. Më drejt të e them, po të mos ishin këta gjiganë me punën dhe vlerat e tyre 90% e përdoruesve të kompjuterit do të ishin duke luajtur “$solitaire”.

Shkarko versionin për MS Visio : [Download not found]

Versioni i mëposhtëm është JPG madhësia 3118 x 2079px.

 

Komentet nga Facebook:

Po këto i keni lexuar?

Komentoni