Gjykime

1

Foto e punuar nga Tetova City, faqe në Facebook.com.

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakProblem me “drajverët”?
Artikulli tjetërGoogle Drive drejt mposhtjes së DropBox-it
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

1 Koment

  1. O sa bukur e ka than kete, Allahu e shperbleft me te mira të shumta ate per pergaditje dhe juve per postim.. (edhe pse ndoshta ka “ndonj like” qe llogaritet si sevap) ”

PËRGJIGJU