Gmail Drive

1

Gmail Drive është program shumë i vogël i cili mundëson lidhjen e hapësirës së postës suaj elektronike në Google dhe shndërrimin e asaj hapësire në vend të hapur për ruajtjen e dokumenteve. Pasi që të keni instaluar programin tek dosja “My Computer” do të paraqitet edhe një hapësirë e diskut ku duhet të kyçeni përmes ID dhe fjalëkalimit të postës suaj elektronike në Gmail dhe drejtpërdrejtë mund të i hidhni dokumentet në të.


Për të gjitha dokumentet e hedhura në të do të pranoni postë në Gmail kështu që dokumentet mund të i organizoni në postën tuaj, por gjithashtu edhe tek pjesa e diskut do të mund t’i shihni dokumentet.

Info
Emri: Gmail Drive
Madhësia : 366kb
Çmimi: falas
Autori: viksoe.dk

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakDropBox
Artikulli tjetërSi të përpiloj një CV?
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

1 Koment

PËRGJIGJU