heshtja në pritë

0

zhurma më shurdhon
etja mi djeg mushkëritë blu e kuq
tingujt shastisen
truri shëtit vorbullit të gëzimit
dhe unë mendoj se gjithë kjo
s’është gjë veç
kurth e heshtjes

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli parapraklulëzeza
Artikulli tjetërKrahasim i disa institucioneve të së drejtës Franceze dhe të drejtës së Sheriatit
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU