i dashuruari në hënën

0

dielli i dashuruar
ndërron fustanet e hënës larushe
për ta puthur
heshtur

zvarritet zvarrë lumit të ëndrrës
me yjet miq bëhet
për t’u humbur
dashuruar në gjergjefin e kohës

dhe heshtur largohet
për të puthur përsëri
një ditë
në aurorë të virgjër
të vdekurën ëndërr
me hënën e fshehur
nën fustanin e jetës

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakmë shumë se dashuri
Artikulli tjetërpas ikjes
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU