i dehuri shikon yjet

0

mendimet treten
neveria më brenë
ju o të gjorë kot silleni
para syve të mi të skuqur
gotat më rrinë përpara
më shikojnë sy katër

ato janë të mbushura plotë

gjer më grykë
sikur unë

e unë
unë asgjë

përsëri frikohem ta shikoj atë

e ata më përqeshin mua
kurse ajo përcjell fatin
me sy të lagur nga qielli
yjet heshtin meqë shkopi ju është thyer

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakbluz stepesh
Artikulli tjetërnjohja e vetes
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU