Ikja nga ariu

0

Autori: I pa Njohur
Nga anglishtja: Skender Mustafi

Dy kampistë duke ecur nëpër pyll, papritmas u del rreth njëqind metra para një ari i madh. Me t’i parë ariu fillon drejt tyre. Me ta parë kampisti i parë që ariu po vije drejt tyre e lëshon çantën nga shpina, nxjerr një palë këpucë atletike dhe fillon shpejtë e shpejtë t’i veshë.

– Kampisti i dytë i habitur i thotë: ” Çfarë je duke bërë? Këto këpucë s’të ndihmojnë dot të i ikësh këtij ariu kaq të shpejtë.”

– “Nuk kam nevojë të iki nga ariu”, – tha kampisti i parë, “më duhet vetë të tejkaloj ty.”

 Vini Re: “Në biznes ose në vend pune, shumë herë njeriu nuk ka nevojë të është i pari, por vetëm tua kaloјë atyre që i ha ariu.” – Skender Mustafi

 

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakGjiganët e Internetit
Artikulli tjetër35 makreting sloganet e të gjitha kohrave
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU