Blej provime

0

kerkojSkender Mustafi

Shpall konkurs

Tash i kam punt ngusht. Shpall konkurs: Kerkoj hyrs ne provim per mua me pages. Cmimi sipas marreveshjes!

Shpalljen e meparshme e shpalli te pa vlere dhe bej shpallje te re qe eshte shpallje me vlere: Hyres ne disa provime. Cmimi sipas dijes!

Ne lidhje me shpalljen e meparshme: Nese nota eshte me e madhe atehere une paguaj me shume. Fundi fundit ska dert per dije, por per diplome

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprak10 softuerë falas për të lehtësuar ruajtjen e shënimeve
Artikulli tjetërFjalët e mia
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU