Java përmes BlueJ – Hyrje

0

bluejQë të jeni në gjendje të përcillni ushtrimet dhe zgjidhjen e tyre fillimisht duhet që të pajisni kompjuterin tuaj me programet e nevojshme të cilët për fat të mirë të gjithë janë falas.

Shkarkoni dhe instaloni JDK versionin e ri tek faqje e kompanisë Oracle Inc. Këtu.

Shkarkoni programin BlueJ përmes të cilit do t’i punoni ushtrimet në fjalë Këtu.

Shkarkoni ushtrimet e librit me të cilat do të punoni Këtu (Book Projects (zip file, 1.7Mb)) .

Tani jeni gati për të filluar me mësimet përmes ushtrimeve.

Suksese!

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakJava përmes BlueJ
Artikulli tjetërPlani i biznesit
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU