Je Suis Charlie

0

Meqë liria e të shprehurit nënkupton atë që nënkupton mora rastin të shfrytëzoj këtë liri edhe unë. Ju pëlqen apo jo, Je Suis Charlie

charlie hebdo je suis

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprak210+ thënie mbi familjen
Artikulli tjetërPhotoshop: Efekt teksti shndritës
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU