Shkarko kalendarin e punuar në excel

0

Përgatiti: Skender Mustafi

Skedari i ngarkuar në artikull është i punuar në Microsoft Excel dhe në brendi përmban një kalendar shumë vjeçar. Në fakt në skedar gjendet vetë një faqe e cila përmban një kalendar për një vit. Viti i ruajtur është viti 2012. Ju keni udhëzimet në brendi se si me një të shtypur mund të ndërroni vitin dhe të kaloni në vitin që dëshironi. Gjithashtu kalendarin mund të e shtypni në letër si dhe të shtoni sipas dëshirës shkrime ose diç tjetër.

Formulat e dokumentit në kalendar janë të mbrojtura.

SHKARKO
[Download not found]

 

 

 

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakSi të mbroj dokumentet në Excel?
Artikulli tjetërLargo presjet tek qelitë në Excel
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU