kujtesë për të ardhmen

0

me gjyshin në një pjatë shpirti
shëronim plagët e vuajtjes dashurore

me nipin në një lugë ari
do ti mbjellim lotët e bekuar

gëzuar për ju dhe ne

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakIftari
Artikulli tjetërMartesa me dije
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU