Kush është Zot – All-llahu, Jezusi (Isa a.s.) apo Eminem?

0


Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakKapja racionale e maces për bishti
Artikulli tjetërBesimi në shkencë
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU