luanesha e dhelpra

Kur dhelpra e qortoi njëherë luaneshën që gjithmonë pjell vetëm një këlysh, ajo u përgjigj:
– Një por luan.

Përrallëza tregon se vlera nuk qëndron vetëm në sasi, nëse nuk ka cilësi.

Referenca

– Ezopi (1989), Përrallëza, Nasha Kniga, Lekturë për shkollat fillore në rs të maqedonisë sipas planit dhe programit arsimor. ISBN 86-369-0018-2

Komentet nga Facebook:

Po këto i keni lexuar?

Komentoni