lulëzeza

0

sillesh vërdallë
nuk kap dot gjë
petalet m’i ke të këputura
e ujit veten me ujë zie
nuk ke erë këtë e nuhas dhe unë
ditët e bardha m’i bëre hije
po
netët me yje
si munde t’i derdhësh në lumë

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakakt
Artikulli tjetërheshtja në pritë
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU