Marketingu dhe menaxhimi i marketingut

0

D- R BOSHKO JAKOVSKI
D-R ALEKSA STAMENKOVSKI
MARKETINGU DHE
MENAXHIMI I
MARKETINGUT
Libër për
vitin II-të
PËR DREJTIMIN EKONOMIK – JURIDIK DHE TË
TREGTISË
teknik për tregti dhe marketing
Shkup, 2011

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakAnkandi në internet
Artikulli tjetërAty ku ngurron Google, depërton Gjirafa
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU