mbi jetë

mbi ty lule
me ty
dhe mbi ty asgjë

me ne frika e humbjes
mbi ne rreze
pa fund shushurima
vijnë sot nga të gjitha anët
vijnë shpejt
pas zërit
në greminën e jetës
për ty

një ditë të zhveshur
së bashku të zhveshur
do të shohim
përgjigje nën ne
dhe mbi rërë
mbi jetë

mbi jetë
me atë

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

Po këto i keni lexuar?

Komentoni