mbi lutje

0

një ditë do të bien të gjitha shpresat në ujë
as unë nuk e di çdo të bëhet
as vetë jeta nuk mund të bie në gjumë
pa thënë se vërtetë është dëshpëruar
nga dashuria
me profil të akullt

ju lutem
për ditën e parë të ma sillni
një kollare blu-bardh
si kujtim për grilat

 

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli parapraktakimi me fëmijën
Artikulli tjetërCase Study: Information Systems Architecture and Enterprise Modeling
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU