mbrëmjet pa emër

0

sytë heshtin për mëri

me mendjen e akullt të vërshimit
dhe rrokullisen nëpër kohëra të fjetura
e heshtja hesht me gjithë mënd
oh ,ata më kanë mëri mua

kurse unë
që qajë
si neron i përgjumur por i drejt vigan
i madh me lirë në dorë
sy hapur në ëndërr të kallur vetmie
me shpirt të gjallë
në mbrëmjet lavire
të zhveshura
që mendimet
m’i bëjmë gërshetë
e gërshetat m’i lëshojnë në
vija jete anonime

rri i ngujuar nga habia
kur bukuria na kalon parasysh
dhe verbimi na deh nëpër qoshe
të dashuruar në veten tonë

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli tjetërSi ta bësh gruan tënde të lumtur?
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU