me fundin e përhitur

0

le të shkruhet
zemra me gjak

kemi parë
si është humbur jeta

pastaj
të dëgjohet
ritmi me forcë
sepse ne ata të parët
jemi bërë kope yjesh për fat

dëgjohen gjëmimet
dëgjohen yjet

kemi lënë rrugët
kahje tjera nuk ka
pas hijeve nën hije
jemi futur që sot

Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakylli i veriut të ngrirë
Artikulli tjetërDallimi mes shitores dhe shitores në internet
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU